Zeekoeien, Schorpioen-Waterman en Halina Reijn

Advertenties

zeekoe Halina Reijn is in het nieuws omdat ze een toerist als zijzelf die haar aanstaarde een ‘zeekoe’ noemde. ‘Kun je het zien?’ voegde ze de vrouw toe die waarschijnlijk alleen peinsde ‘Wie is dat ook alweer?’ Halina Reijn zie je nogal eens bij DWDD. Ook heeft ze de pers gehaald met haar niet vervulde kinderwens. Hier kwam al veel commentaar op in de media.

Halina Reijn heeft Zon en Mercurius in het teken Schorpioen met de Maan in Waterman. Dat maakt wat ‘radicaal’ zeker met Uranus en Pluto voor de Zon uit rijzend met het risico alleenstaand te blijven omdat je je alleen omringt met mensen die het helemaal met je eens zijn. Eigengerechtigheid en intolerantie horen bij Schorpioen-Waterman combinaties (aldus Universal Tao). Toch staat de combinatie ook voor het ‘leidend licht’, maar dan een terughoudend licht dat zo nu en dan uitgesproken meningen poneert. Ik vind het een aardige beschrijving van Universal Tao. Iemand met de combinatie Zon in Schorpioen met Maan in Waterman is vast niet geneigd rustig grazend onder water te blijven en zal zich verzetten tegen beperking van de vrijheid. .

Halina Reijn is bevriend met Carice van Houten. De vriendschap met Carice van Houten laat zich zien in de relatie tussen de horoscopen.Venus van Halina exact driehoek Jupiter van Carice (en ook conjunct Venus) en vooral ook de Maan in Waterman in beider horoscoop.Venus-Venus/Jupiter wijst op sympathie en gezamenlijk plezier.

Binnen 1-2 jaar zou het leven van Halina Reijn wel eens kunnen veranderen, misschien wel door het uitkomen van een hartewens (progressieve Zon vierkant Venus en progressieve Venus conjunct geboortezon).

TIJDTWEELING

Auto racer Markko Martín werd eveneens op 10 november 1975 geboren. Hij kreeg samen met een model in 2007 een zoontje. Transit Uranus maakte een driehoek met zijn Zon destjds). Toen zijn vriend en bijrijder verongelukte heeft hij het racen bijna helemaal gestaakt (dat was zijn Saturnus terugkeer!). Hij verkoopt nu Subaru’s. In dat jaar (2007) begon Reijn met schrijven. Geen idee wat de aanleiding hiervoor was.

Hier zie je de horoscoop van beider geboortedag:

halina

LINKS

Universal To a over Zon Schorpioen, Maan Waterman

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten